onsdag 16 april 2008

Badrumstankar

Det är nu dags att spåna på hur badrummet ska inredas. Tobbe har delegerat alla beslut gällande interiör till mig så jag har fria händer = ) Jag har tänkt mig vita väggar och grått golv. Kaklet på väggarna kommer variera i olika storlekar. Tänkte mig en fondvägg i mosaik. På bilden nedan har ni badrummet längst till vänster. Vid det lilla fönstret kommer bastun vara, vid fönstret bredvid ska badkaret stå. Badkaret kommer att vara upphöjt så att man kan se ut över havet när man tar sig ett bad. Talettstolen kommer att vara vägghängd, men jag har inte hittat någon som jag gillar. Tips på stilrena vägghängda toaletter önskas!

Längst till vänster kommer badrummet

Jag älskar detta handfat.
Det kommer att bli en vägghängd dubbelkommod med en stor rektangulär spegel ovanför

Detta badkar har jag valt.

4 kommentarer:

Villa Bellan sa...

Spännande, vilket härligt badkar!
Jag har kikat runt lite på badrumsinredning, finns ju hur mycket som helst! Tipsar dig att gå in på www.badrumsbutiken.se

Helene

Majsan sa...

Jag bokar in mig på ett bad direkt =)
Så du fick igenom vägghängd toa *hehe*

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the GPS, I hope you enjoy. The address is http://gps-brasil.blogspot.com. A hug.

Mrs Small Town sa...

Kul att hitta till eran fina blogg! Jag blir SÅ imponerad av erat arbete med erat FINA hus med det fantastiska läget!

Det är få som vet vilket jobb som ligger bakom ett nybygge av ett lösvirkeshus... ALLA dessa timmar och dagar kräver sträng disciplin, stor vilja och glädje till det man gör. Det är en milsvid skillnad från att få ett "färdigt hus" levererat och upprest från av en firma.

Jag har en _liten_ insikt i det enorma jobb det innebär, efter alla år med tillbyggnad i flera omgångar samt renovering vårat gamla sekelskifteshus, samt bygge bygge av ett garage/förråd/hobbyrum på drygt 75kvm). Där vi, fram tills idag har gjort ALLT jobb själva (med visst undantag för några timmars rörmokeri och elektriker hjälp).

Just nu står vi i starten av att planera inredning i vårat tillbyggda badrum/relax och jag måste få fråga var kommer den fina inspirationsbilden på handfatet?! Det är ju så snyggt! Jag är även nyfiken på erat val av bad.

Ha en bra dag och lycka till på färden mot ett färdigt hus!

/Sara Small Town