torsdag 20 mars 2008

Takstolar har fått panel och gips

Morgonen är det mest stressigaste tiden på dygnet. Två småkillar ska göras iordning till dagis, morgontrötta tonårsdottern ockuperar badrummet, hunden ska ha sin morgonrunda och själv är jag glad om jag har lyckats med att fixa en anständig look de fem minutrarna som blir över till mig. Man är verkligen på högvarv från den sekunden man går upp ur den varma goa sängen.

Denna morgonen följde Viggo som vanligt med sin pappa till bygget. Kl 0700 kom jag och Melvin och hämtade upp honom. Jag är verkligen glad för att jag tog med mig kameran för det var en alldeles underbar morgon. Havet låg stilla som en jättelik spegel och vårfåglarna kvittrade i solen. Ett "Halleluja moment" som Idol Kirsti skulle ha sagt. ... all stress var som borta och jag fann bara en känsla av ro och en lyckokänsla över tanken att jag inom kort kommer att få vakna och börja min morgon på denna underbara plats.

Vy från vardagsrummet

Takstolar har blivit kädda med panel och gips

Ihopsnickring av inneväggar har påbörjats. Denna vägg som ligger i framkant är bärande. Imorgon är det "dagen D". Kranbilen kommer och vi ska resa resten av väggarna och lägga tak.