onsdag 30 juni 2010

Bortglömd Blogg :D

Googlade på Cederträ panel och hittade vår gamla "Byggblogg". Jag hade helt glömt bort den och vad förvånad jag blev när jag såg att den fortfarande hade besökare. Har nu gått igenom hela bloggen och känner mig så lycklig över att vi förverkligade vår dröm. Vi lyckades med att bygga vårt drömhus! Det går att bygga hus med två små barn :) En underbar men hård och slitsam resa.
Det har hänt mycket sedan vi flyttade in i vårt hus för två år sedan. Stora badrummet är klart, tomten är stensatt och klar, garaget börjar tar form och vi har utökats med ytterligare en familjemedlem :) Får jag tid över ska jag lägga upp bilder på slutresultatet.

Kram på er alla besökare!

4 kommentarer:

Yvonne sa...

Ja gör det, ser verkligen fram mot detta. Längtar verkligen att se hur ni har det, man får också massor av inspiration som jag gillar, alltid kul att kolla hur ni har det,ha en bra sommar/ Kram Yvonne

Ika sa...

Det hade varit jätte roligt att få se lite mer bilder från erat hus. Kommer i håg när ni började o ni var klara så snabbt kändes det som. Vi har kommit så långt att köket är klart o tvättstuga o badrum är på väg.

Sofie sa...

Hej! Jag hittade precis till din blogg. Kul med en bygga-helt-eget-hus blogg :).
Vi letar själva tomt för tillfället och planerar att bygga vårt eget stenhus. Eller ja min sambo mest då ;).

Vad snabbt ni hann klart måste jag säga, från tomtköp till ni flyttade in! Det ger ju en hopp :). Var din man/sambo ledig under tiden då? Det är tanken för oss för att det ska gå så snabbt som möjligt :).
/ Sofie

Unknown sa...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ